Yoga Practice
Yoga Teacher Instagram Post (Facebook Event Cover)(1).png


Innbetaling
Vipps # 70658

Timeplan:
Mandager: 22, 29 Nov & 6,13,20 Dec

Onsdager: 24 Nov & 1,8,15, 22 Dec
 

2 klasser ukentlig med yin yoga i 6 uker fremover.
Høsten har kommet for fullt, trærne slipper sine blader, vinden blir kaldere, mørket kommer smygende, og kroppene våre begynner å få behov for varme, påfyll av ny energi og hvile.

✨ Disse timene inviterer deg til å senke skuldrene, la livet utenfor få en pause, og komme tilbake inn til deg selv. ✨

Jeg har en sterk tro at vi alle kjenner våre egne kropper best, så i disse timene kommer vi også til å utforske nettopp det; finne trygghet i egen kropp. Lære og høre etter hva kroppen trenger i øyeblikket, og bruke pusten som veileder for å redusere følelser av angst, uro og panikk.
Så mye stress og uro lusker rundt oss og i samfunnet, men om vi kjenner en indre trygghet er det lettere å stå i utroligheter forårsaket av ytre omstendigheter, og vi kan ta avgjørelser fra et sted av fred fremover flukt/frys.

✨ For meg er yoga et verktøy som har lært meg nettopp dette, at vi alle har et indre kompass som veileder oss, om vi trener den muskelen på lik linje som vi trener på andre ting. ✨


I disse 5 ukene er det to ulike yin klasser hver uke (les mer hver av de nedenfor), med meditasjon/ syngeboller/ inspirasjon til hvordan gå mørket i møte med et lettere sinn og mykere kropp.

YIN YOGA TIMENE:

Mandagstimene er skapt for å gi deg en rolig, myk start på uka. Vi holder yoga positurer i lengre tid, for dyp uttøying av bindevev. Når vi tøyer ut på denne måten kan vi gi slipp på stress og blokkeringer som har lagret seg i fascia (kroppens bindevev) over lengre tid, og gi plass for ny energi, bedre blodomløp, et klarere sinn og en dypere følelse av tilstedeværelse i kroppen.
Disse timene er restitusjon for kroppen, om du vanligvis trener styrke kan disse timene hjelpe musklene dine med avspenninger og komme tilbake i balanse.
Bevisst hvile er noe vi sjeldent gjør i vår travle hverdag, og disse timene er for nettopp det.


Dette er et sted for å komme som du er, alle er velkomne, uansett form og fasong, glad eller trist, introvert eller ekstrovert, disse timene er for absolutt alle som ønsker et sted for hvile og restitusjon.

Det vil bli servert te til de som vil ha, og vi har matter, bolstere og blokker.
Ta gjerne med et pledd/ varmt skjerf/ ullsokker om du ønsker ekstra varme.

Gleder meg til å omfavne høsten med deg i rommet!

Varme hilsener,
Hedda


Litt mer om meg.

Jeg er utdannet innenfor Hatha Yoga (200 RYT) og Yin Yoga (100 RYT).
Min reise med yoga startet i 2015 da jeg oppdaget hvordan yogapraksisen fikk meg ut av mitt konstant tenkende og reflekterende hode, og inn i kroppen og hjertet. Jeg oppdaget at yoga smittet over i min hverdag og ble en naturlig måte å leve på. Takket være Yoga ble jeg opptatt av ernæring og urter, mat, planter og drikke som støtter og bygger opp kroppens naturlige immunforsvar - tankens kraft og hvordan det hjelper oss å endre tankemønstre gjennom meditasjon og mindfulness øvelser - og kraften av pusten som et viktig verktøy for å gi slipp på det som bygger seg opp innvendig. Jeg ønsker å dele freden og gleden med Yin Yoga, kanskje det er medisin for deg også.

Jeg er også utdannet Reiki Master, en energimassasje behandling som åpner blokkeringer, renser og gir næring til den energetiske/ emosjonelle kroppen.
De siste årene har jeg jobbet mer med kvinnelig anatomi og kvinnekroppen, og har en utdannelse innenfor et helseprogram som heter Integrative Pelvic Health ® som fordyper seg i bevegelser og øvelser tilpasset kvinnekroppen, vårt bekken og vår intuisjon/ kontakt med naturen.